f CONTABILITATE ARGES
Servicii profesionale contabilitate
- contabilitate financiara si de gestiune completa pentru toate categoriile de firme;
- expertiza contabila;
- intocmire / certificare bilant;
- salarizare - personal - resurse umane;
- consultanta fiscala.
- infiintari firme


CONTA EXPERT reprezintă o firmă de contabilitate prezentă pe piață din anul 1999. Deținem un important portofoliu de clienți pe toată raza județului Argeș.

În cadrul societății noastre puteți găsi o echipa profesionistă de experți contabili cu vastă experiență în aria serviciilor de evidență contabilă și fiscalitate. Totodată colaborăm cu specialiști în domenii variate precum cel juridic, SSM, PSI

De ce CONTA EXPERT ?


Când am început activitatea, acum 19 ani, am realizat că același gen de servicii îl ofereau foarte mulți pe piață. Am înțeles repede că pentru a ajunge în top, trebuie să fii un profesionist desăvârșit, serios și prompt cu problemele clientului tău.

Nu ne lăudăm cu numărul de clienţi pe care îl avem ci cu durata contractelor
Aceasta este regula numărul 1 pe care o promovăm: relaţie lungă cu clientul în beneficiul ambelor părţi

De ce ne aleg clienții ? ... pentru ca suntem mereu disponibiliaccesibili ca preț, te sprijinim constant cu toate informațiile necesare bunei desfășurări a activității firmei, te asistăm în timpul controalelor, ne asumăm răspunderea pentru calitatea actelor întocmite, iți ușurăm semnificativ munca prin ridicarea și predarea documentelor direct de la sediul tău.


Tel.contact : 0742.411.933
E-mail : conta.arges@gmail.com