f CONTABILITATE ARGES

CONTA EXPERT reprezintă o firmă de contabilitate prezentă pe piață de 17 ani. Deținem un important portofoliu de clienți pe toată raza județului Argeș.

În cadrul societății noastre puteți găsi o echipa profesionistă de experți contabili cu o vastă experiență în aria serviciilor de evidență contabilă și fiscalitate. Totodată colaborăm cu specialiști în domenii variate precum cel juridic, SSM, PSI

De ce CONTA EXPERT ?


Când am început activitatea, acum 17 ani, am realizat că același gen de servicii îl ofereau foarte mulți pe piață. Am înțeles repede că pentru a ajunge în top, trebuie să fii un profesionist desăvârșit, serios și prompt cu problemele clientului tău.

Nu ne lăudăm cu numărul de clienţi pe care îl avem ci cu durata contractelor
Aceasta este regula numărul 1 pe care o promovăm: relaţie lungă cu clientul în beneficiul ambelor părţi

De ce ne aleg clienții ? ... pentru ca suntem mereu disponibili, accesibili ca preț, te sprijinim constant cu toate informațiile necesare bunei desfășurări a activității firmei, te asistăm în timpul controalelor, ne asumăm răspunderea pentru calitatea actelor întocmite, iți ușurăm semnificativ munca prin ridicarea și predarea documentelor direct de la sediul tău.


Tel.contact : 0742.411.933
E-mail : conta.arges@gmail.com
0742.411.933 | E-mail: conta.arges@gmail.com